Ock

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinde gerçekleştirilenTeknofest festivaline katılan öğrencilerimiz ardından Su Ürünleri Müzesi ve Üniversite Kütüphanesini de ziyaret ettiler.

Ock

Aralık ayı ‘Dilimizin Zenginlikleri” projesi kapsamında 3-A sınıfı Teknocanlar , kelime hazinesini geliştirmek amacıyla ‘Eşini Bul’ oyunu ile eşanlamlı kelimeler daha eğlenceli şekilde öğrenildi. Vatan ,Kutsal ,Bayrak,Asker,Toprak,Sevgi

anahtar kelimeleri kullanarak özgün  hikayeler yazıp hikayeleri arkadaşlarına anlattılar. Öğrencilerimiz üretmenin keyfinin yanında , arkadaşlarının hayal dünyasına ortak olmanın mutluluğunu paylaştılar.Öğrencilerimiz eğlenerek öğrenmenin mutluluğunu yaşadılar.

Ara

Milli Eğitim Müdürümüz Yusuf Tüfekçi, Rize Belediyesi Kent Konseyi tarafından okulumuzda "Damlata Damlata Çöl Olur" sloganıyla düzenlenen "Su Hayattır" etkinliğine katıldı. Yıl boyu devam edecek olan projede suyun önemi hakkında eğlenerek yeni bilgiler öğrenen öğrencilerimiz, çevrelerindeki su israfını önlemeye söz verdiler. Proje kapsamında "Su Müfettişi" seçilen öğrencilerimize rozetlerini Müdürümüz Yusuf Tüfekçi takdim etti.

Ara

Önce Vatan Çanakkale 1915 Mobil müze okulumza gelerek öğrencilerimizin ve velilerimizin ziyaretine açıldı.

Ara

Kurtuluş ilkokulu Değerler Eğitimi Kulübü olarak yaşlılarimiza yardım ve merhamet göstermemiz gerektiğini ve bu ziyaretlerin önemini anlayabilmek için öğrencilerimizle yaşlı teyzemizi ziyaret ettik. Ziyaretimiz hem öğrencilerimizi hem de teyzemizi çok mutlu etti.

Ara

Cumhuriyetimizin 100.Yıl Panosu okulumuzun girişine asılarak öğrencilerimiz panoda bulunan görseller ve tarihler hakkında bilgilendirildi.

Ara

Çocuk Hakları Kulübü öğrencilerimiz hazırladıkları pankartlarla sınıfları dolaşarak çocuk haklarını anlattılar.