Eyl

4D Sınıf Öğretmeni Melek GÖRMÜŞ'ün öğrencileriyle birlikte hazırlayıp sergildikleri programda ilköğretimin amacı ve önemi hakkında bilgi verildi.Öğrenciler şarkılar söyleyip dans ederek eğlendiler,program 1. sınıf öğrencilerinin uçan balonları gökyüzüne bırakmasıyla son buldu.4D Sınıf öğretmeni Melek Görmüş ve tüm öğrencilerine teşekkür ediyoruz.

Eyl

Okulumuz rehber öğretmeni Betül KILIÇ Salgın döneminin çocuklar üzerindeki etkilerini azaltmak,yaşanabilecek olumsuz durumlar hakkında çocukları bilgilendirmek amacıyla eğitimler verdi.

Eyl

OKULUMUZ REHBER ÖĞRETMENİ BETÜL KILIÇ TARAFINDAN ÖĞRETMENLERİMİZE SALGIN HASTALIK SONRASI PSİKOLOJİK SAĞLAMLIĞI GÜÇLENDİRMEK VE ÖĞRENCİLERİN OKULA UYUMUNU DESTEKLEME EĞİTİMİ VERİLDİ

Eyl

Yapılan ilaçlama,dezenfekte çalışmaları ile okulumuzda  için steril bir ortam oluşturuyoruz.

Eyl

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılında okula başlayacakolabn okulöncesi ve 1. sınıf öğrencilerimizin anne babalarıyla tanışma ve bilgilendirme toplantıları düzenledik.Okul Müdürü,Rehber Öğretmen ve Sınıf öğretmenlerinini katıldığı toplantılarda okulumuzda Covıd-19 kapsamında alınan tedbirler,uyulması gereken kurallar,psikososyal destek ve rehberlik çalışmaları hakkında velilere bilgi verildi.

Haz

Hacere Usta Anaokulu ve Kurtuluş İlkokulu öğrencilerinin yürütmüş olduğu Dijital kitaptan Hayale projesinde öğrencilerimizin çizmiş olduğu resim karakterleri kullanılarak oluşturulan MACERACILAR isimli hikaye kitabımız hazır.

Haz

Onları hep büyük halleriyle tanıdık, yaptıkları keşiflerden hep ilham
aldık...

Onların da bir zamanlar merak eden çocuklar olduğunu hiç düşündünüz mü?

E Twinning Benim Yolum Benim Rehberim projemiz başlıyor.

Benim Yolum Benim Rehberim projemizde bizlere örnek/ rol, model olan
kişileri tanıyacağız.

Bu projemizdeki amacımız; çıkacağımız bu güzel yolculukta sizlere
önder / rol, model olan bireylerinde bir zamanlar çocuk olduğunu
hissettirerek; bizleri çok heyecanlandıran, merak eden her çocuğun
geleceğin potansiyel rehberi olduğunu fark ettirmektir.

Ara

Okulumuz 4-A sınıfı öğrencileri öğretmenleri Canan AŞIK AVLUK rehberliğinde Sosyal Bilgiler dersi Milli Mücadele Dönemi Kurtuluş Savaşı Kahramanlarını daha iyi tanımak , anlamak ve hissetmek amacıyla kahramanlarımızın hayatlarını araştırıp , canlandırdılar.

Derslerimiz belli rutinden çıkarmak , konuları daha iyi ve doğru anlamaları amacıyla ve Milli Mücadele Ruhunu daha iyi içselleştirmek ve hissetmeleri amacıyla öğrencilerimiz kendilerimi en çok etkileyen tarihe imza atan Kurtuluş Savaşı kahramanlarımızı araştırıp , anlayıp ,canlandırdılar.

Dersin işleyişini daha akıcı ve akılda kalıcılığı arttırmak amacıyla dersimize dönem kıyafetlerimizle girip , ismimizi kahramanlarımzın ismini yazarak saygı , sevgi ve minnetle andık.Bu anlamlı çalışma için 4A sınıfı öğretmeni ve öğrencilerine çok teşekkür ediyoruz.

KEYİFLİ OKUL ATÖLYEM2 İLE ÜRETİYORUZ