May

Okulumuzda düzenlenen sınıflararası futbol turnuvasında 2.sınıflarda 2B sınıfı, 3.sınıflarda 3B sınıfı, 4.sınıflarda 4C sınıfı rakiplerini yenerek kupa almaya hak kazandı.Turnuvaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

May

Okulumuz 4B Sınıfı öğrencisi Kerem Batu ŞAHİN 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrmanı nedeniyle Ankara'da gerçekleştirilen Kurucu Meclis Etkinliğine katıldı.

May

Okulumuz 3D Sınıfı öğrencisi Oğuz KARAFAZLI Atıktan Sanata İleri Dönüşüm Projesi için hazırlamış olduğu ürünüyle il 2. si oldu.

Mrt

İlimiz genelinde İlkokullar arasında düzenlenen 12 Mart konulu resim yarışmasında okulumuz 2-D sınıfı öğrencisi Defne AKGÜN 2.oldu.

Mrt

4.sınıf öğrencilerimize yönelik düzenlediğimiz Meslek tanıtımlarında bu hafta konuğumuz Avukat İlker GÜZEL di. Çocuklardan gelen Avukatlık mesleğine yönelik soruları cevapladı