Mrt

İlimiz genelinde İlkokullar arasında düzenlenen 12 Mart konulu resim yarışmasında okulumuz 2-D sınıfı öğrencisi Defne AKGÜN 2.oldu.

Mrt

4.sınıf öğrencilerimize yönelik düzenlediğimiz Meslek tanıtımlarında bu hafta konuğumuz Avukat İlker GÜZEL di. Çocuklardan gelen Avukatlık mesleğine yönelik soruları cevapladı

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Atasözü/Deyimler Resimleme Proje Sergimizin açılışı Milli Eğitim Şube Müdürleri Eyip SOLMAZ,Selçuk TORPİL,Resul KUL tarafından yapıldı.Öğrenci ve velilerimiz sergiyi gezerek proje ürünlerini incelediler.

Şbt

Okulumuz bahçesinde düzenlenen kan bağışı etkinliğine Milli Eğitim Müdürümüz Yusuf TÜFEKÇİ,Şube Müdürü Eyip SOLMAZ okulumuz öğretmenleri,velilerimiz KATILDI.vELİSİ Kn bağışında bulunan öğrencilerimize madalya verildi.